Radiostilte

Radiostilte

30 juni 2019 0 Door Jos Last

RADIOSTILTE | Afgelopen maanden heb ik weinig geschreven en ben ik weinig wezen fotograferen. Mijn standaard antwoorden op de vraag “hoe is het?” beantwoorde ik (en nu nog wel) met “druk, druk, druk”. De laatste weken vliegen voorbij met allerlei verslagen voor school, werk en andere activiteiten. Soms is het goed om even tijd vrij te maken om even te ontspannen. Dit weekend heb ik mijn camera maar even weer gepakt en heb ik de bossen en weilanden opgezocht.

Wanneer je dan door zo’n bos loopt ben je op zoek naar iets ‘spectaculairs’ om te fotograferen. Ik met m’n drukke hoofd struin dan met een aardig tempo zo’n bos door. Wanneer je dan even stil staat en de omgeving op je in laat werken, ga je je verbazen over alle prachtige details. Hieronder zie je een aantal foto’s die daar het resultaat van zijn. Moraal van het verhaal: ‘Stop! Sta eens wat vaker stil’. Dan zeg ik dit vooral tegen mijzelf, maar doe er je voordeel mee 🙂

Ik hoop in de toekomst weer meer te gaan schrijven en fotograferen. Niet periodiek, maar als er weer een mooi verhaal in mij naar boven komt zal ik ‘m op papier zetten.

#groetJos